Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

TH-Remontti toimii pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa ydintoiminta- alueenaan Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin mm. seuraavanlaisissa remonteissa.

 • Pinta- ja huoneistoremontit
 • Seinä- ja kattopintojen tasoitukset ja maalaukset
 • Kylpyhuone- ja saunaremontit
 • Keittiöremontit
 • Lattioiden purku ja asennus
 • Tapetoinnit ja struktuuripinnoitteet
 • Kalusteasennukset
 • Listoitukset
 • Väliseinätyöt
 • Terassien ja aitojen rakennukset ja korjaukset
 • Ulkomaalaukset
 • Muut remontti- ja purkutyöt

Huoneistoremontit

Huoneistoremonteissa ja saneerauksissa voidaan toteuttaa erilaisia kokonaisuuksia, joissa usein vain mielikuvitus on rajana. Väliseinien purkamisella ja uusien seinien rakentamisella huonejärjestys saadaan vastaamaan muuttuneita arkielämän tarpeita. Samalla esimerkiksi kodin sähköasennukset ovat helposti päivitettävissä.

Pintaremontit

Kevyellä pintaremontilla saat kotisi pinnat näyttämään kuin uusilta nopeasti ja vaivattomasti. Seinien maalaus tai tapetointi luo uutta raikasta tunnelmaa ja lisää asumisen viihtyisyyttä. Haettaessa täysin viimeisteltyä lopputulosta, voidaan seinä ja kattopinnat ylitasoittaa ennen lopullista pintaa.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuoneremontti suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeiden pohjalta. Purku -ja pohjatöiden jälkeen märkätiloihin asennetaan aina vedeneristys.

Nykypäivän pintamateriaalit tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisiin toteutuksiin, joissa voidaan yhdistellä erilaisia pintoja. Seinät voidaan esimerkiksi laatoittaa ja lattiaan asentaa moderni ja helppohoitoinen mikrosementti.

Yritykseltämme löytyy vedeneristämisen henkilöserfikaatti, jonka on myöntänyt Eurofins Expert Services. Käytämme vedeneristystöissä aina laatusertifioituja tuotteita.

Keittiöremontit

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti viimeistelty keittiö on kodin sydän. Uusittu keittiö helpottaa arkea ja nostaa asunnon arvoa. Keittiöremontit pystymme toteutamme avaimet käteen periaatteella, joilloin huolehdimme myös luvanvaraisista sähkö- ja lvi-töistä.

Lattiatyöt

Lattiasennuksena voidaan toteuttaa esimerkiksi laminaatin tai parketin asennus. Työn viimeistelee uusi listoitus. Lattian laatoitus tai vinyylattian asennus lisää käytännöllisyyttä esimerkiksi eteisessä. Samalla laatoituksen alle asennettu lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta.

Mikrosementti

Mikrosementillä saadaan luotua kauniita ja uniikkeja betonimaisia pintoja. Mikrosementti soveltuu käytettäväksi niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin. Käytämme MikroArt oy:n maahantuomia laadukkaita tuotteita, joiden käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Mikrosementillä voidaan käsitellä esimerkiksi kylpyhuoneen seinä- ja lattiapinnat tai keittiön työtasot.

Terassit

Olemme toteuttaneet lukuisia terassin rakennus -ja laajennusurakoita. Hyvin suunniteltu terassi toimii parhaimmilaan osana asuntoa ja mukailee asunnon ympäristöä. Terassiin voidaan upottaa esimerkiksi kylpytynnyri tai integroida trendikkäitä istutuslaatikoita. Kunnostusprojekteissa riittää usein vain kansilaudoituksen uusinta, jos vanhan terassin runkorakenteet ja perustukset ovat kunnossa.

Tapetointi

Tapetointi on helppo tapa vaikuttaa tilojen ulkoasuun. Tapettimallistoissa oleva laaja valikoima mahdollistaa erilaisten kokonaisuuksien luomisen. Tiloihin saadaan harmoninen ja rauhallinen tunnelma tai pintoihin voidaan luoda kontrastia yksittäisellä tehosteseinällä. Rohkea sisustaja valitsee valokuvatapetin, jonka voi teettää vaikka itse valitsemastaan kuvasta.

Palveluihimme kuuluvat myös: kalusteasennukset, saneeraukset, listoitukset, seinä -ja kattopintojen tasoitukset, vedeneristykset, väliseinätyöt ja ulkomaalaukset. Asiakkaana saat apua kaikkiin remonttisi työvaiheisiin, aina suunnittelusta materiaalien valintaan. Pätevät ja valtuutetut yhteistyökumppanimme huolehtivat remonttisi sähkö- ja LVI- töistä.

Kotitalousvähennys – verovähennys jopa -4800€

Vakituisen ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöiden kustannuksista saa kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys lasketaan palvelun työn osuudesta (sis. alv 24%). Tilatut materiaalit eivät ole kotitalousvähennyskelpoisia. Työn osuudesta kotitalousvähennykseen oikeutettu määrä on 50%.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä osoitteesta vero.fi